Close-upsessie

Een close-up voor je boek

Jij houdt van creëren en duikt het liefst helemaal in je eigen boek. Afgezonderd, in je eigen bubbel. Heerlijk aan het schrijven. Je wilt juist niet alles gelijk delen met de hele wereld. Eerst laten ontstaan wat er binnen in jou zit.

Je weet dat jouw boek er moet komen. Dat jouw doelgroep hierop zit te wachten. Je twijfelt alleen nog. Niet over de inhoud. Maar hoe die inhoud het beste tot zijn recht komt. Hoe de boodschap het beste bij jouw lezer binnen zal komen.

Je hebt behoefte aan iemand die niet de keuze vóór jou maakt, maar juist iemand aan wie je je gedachten hardop kan uitspreken. Iemand die meedenkt in je creatieproces, zonder haar eigen ideeën aan jou op te dringen. Want het is en blijft jouw boek.

In een close-up-sessie kijk ik als creatieve sparringpartner mee naar je boek.

"Renske voelt aan hoe jij als schrijver het verhaal wil vertellen en hier past ze zich helemaal op aan. Ze helpt oplossingsgericht denken en na een gesprek met haar kun je weer met frisse moed verder."
Kay Wisse
Auteur van 'Energiek en pijnvrij lichaam'

Voor wie is de close-upsessie?

  • Je bent ondernemer en hebt de wens om een eigen boek te schrijven, verrijkt met jouw kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan.
  • Je bent net begonnen met het schrijven of je bent al halverwege. 😉
  • Je loopt over van ideeën en ziet hierdoor even het pad niet meer.
  • Je wilt niet vastzitten aan een lang traject, maar gewoon in één sessie meer helderheid en richting krijgen over hoe je nu verder kan met je boek.
"Als ik weer een boek zou schrijven, dan zou ik Renske veel eerder in het proces betrekken. Ze heeft een erg professionele aanpak, kan zich goed verplaatsen in verschillende soorten lezers en trekt zo je boek van een 5,5 naar een 9!"
Marc Cornelius
Auteur van 'Hack je tijd'

Hoe werkt het?

Vóór de close-upsessie stuur je je boek, je inhoudsopgave, je boekidee (of wát je dus tot dan toe al hebt staan) naar mij op. Dat kan het makkelijkst via de mail.

Heb je concrete vragen waar je mijn hulp bij nodig hebt? Zet ze ook in die mail, dan kom ik daar tijdens onze sessie op terug.

Tijdens de sessie denk ik 1 uur lang gericht met je mee, geef je feedback, tips en ideeën zodat jij weer helemaal opgeladen bent en zin hebt om weer verder te schrijven aan je boek!

Een voorproefje?

Close-upsessie

Eerlijke & kritische feedback als tussentijdse check
300 (ex. btw - betaling vooraf te voldoen)
  • Diepgaande 1-op-1 feedbackcall
  • Professioneel antwoord op al jouw vragen
  • Je hebt weer helderheid en richting
  • Je weet precies wat je volgende stap(pen) mag zijn
  • Boordevol inspiratie en motivatie kun jij weer verder met schrijven!
"Renske is ontzettend snel, energiek en scherp. De progressie die ik met haar gemaakt heb in een zeer kort tijdsbestek is abnormaal."
Annelies Visser
Auteur van 'Moeiteloos meer Output'
"Ze denkt met je mee alsof het haar eigen boek is en door haar jarenlange ervaring en expertise denkt ze naast de inhoud van je boek ook al mee in de marketingactiviteiten ervan."
Rowena Rousseau
Auteur van 'The Future CEO is Female' & 'Happily Rich'
"Renske wist me telkens een zetje in de goede richting te geven – op sommige fronten een heel grote zet – om me zo over een dood punt heen te helpen zodat ik weer gemotiveerd was om verder te schrijven!"
Marc Cornelius
Auteur van 'Hack je tijd'