Schrijfretreat 2022
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je eigen boek schrijven...

In je hoofd is je boek al af. Heb je je eigen boek al in handen. Je voelt tot in je tenen dat je boek er mag komen. Maar je vindt het lastig om er de tijd voor te vinden. Om jezelf er de tijd voor te gúnnen. Precies om die reden nodig ik je persoonlijk uit voor mijn schrijfretreat.

Woorden aan je gevoel geven

Het is tijd om de wereld van jou te laten horen. In jouw eigen woorden. Ze zitten in jou. Want weet je… Er zit al zoveel in jou. Het moet er alleen nog uit komen. Ik ga je daarom niet vertellen hóe je je boek moet schrijven. Ik help je alleen om het te schrijven in jouw woorden, op jouw manier.

Komt hier jouw boek tot bloei?
Wauw... Oké Rens, hoe zit het met de kleine letters? 😉

Je bent op donderdag 14 juli 2022 vanaf 09.30 uur welkom, tot vrijdag 15 juli 2022 (ongeveer tot 17.00 uur, waarbij ik je persoonlijk uitzwaai 😉 ).

Schrijven, inspireren, voelen. Op een locatie die dat uitlokt.

Tijdens dit retreat mag ontstaan wat er moet ontstaan. Wat je al langer in je voelt. Maar wat je nog niet de ruimte hebt gegeven om naar buiten te komen, op papier.

En op het moment dat je vastloopt, help ik je verder, op een manier die bij jou past. Of dat nou met advies, schrijfoefeningen of een luisterend oor is.

Zie mij als de ‘gatekeeper’ van dit retreat: ik ben er voor je, faciliteer en begeleid, en zorg dat er ook echt schrijf(kilo)meters worden gemaakt. Zodat je boek er daadwerkelijk gaat komen!

Op deze waanzinnig inspirerende locatie: Kloosterhotel ZIN te Vught (omgeving Den Bosch).

Waarom niet? Echt, er zijn te veel redenen om op te noemen eigenlijk.

Kloosterhotel ZIN ademt rust en ruimte, al vanaf je het terrein op rijdt. Op het voormalig klooster is “de sfeer van het kloosterleven nog goed voelbaar; het is een rustgevende locatie waar persoonlijke aandacht de bovenhand heeft en waar het kloosterritme nog actief is.” (En ik kan dit beamen. 😉 )

Naast de meditatiesessies waar we in de ochtend en middag aan deel mogen nemen, ligt er in de tuin een labyrint en kan je de stilte-gedichtenroute lopen.

Natuurlijk is er een speciale ruimte voor ons ingericht waar we twee volle dagen kunnen schrijven, maar ook openbare ruimtes (zoals de Huiskamer, of bij mooi weer buiten in de natuur) mogen we gebruiken.

Wat mij zelf daarnaast nog erg aantrok: de keuken van ZIN werkt uitsluitend met biologische producten die ze zo veel mogelijk lokaal inkopen (of uit hun eigen moestuin halen). Qua dieetwensen is er veel mogelijk (geef dit ook tijdig aan) en omdat alle porties op maat zijn, wordt verspilling tegengegaan. En dat ‘op maat’, dat is precies waarom ik dit schrijfretreat geef. 🙂

Ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, koffie, thee, smoothies, borrelhapjes… Alles is geregeld. Zodat jij alleen maar in je eigen boek hoeft te duiken en… te schrijven.

Zeker, graag zelfs! Het schrijfretreat is sowieso inclusief één overnachting (iedereen heeft een eigen kamer, ook niet onbelangrijk om te weten) van donderdag 14 op vrijdag 15 juli, zodat je je echt even in een totaal andere wereld waant en alle focus op je boek kan leggen. 🙂

Je móet niks. Maar je laptop en oplader zijn wel handig. 😉 En je favoriete journal als je dat fijn vindt. Ik zorg dat er verder genoeg materiaal is om je creatieve uitingen op papier uit te schrijven, tekenen, droedelen, krabbelen, …

Voor een geheel verzorgd & ontzorgd tweedaags schrijfretreat is de investering 600 euro excl. btw. Deze aanbieding is echter wel alleen geldig tot 14 juni. Dan gaat de prijs omhoog…

Als je je aanmeldt ontvang je van mij alle details nog eens uitgebreid in de bevestigingsmail. Je aanmelding is definitief, zodra de factuur is voldaan. 🙂

Wat doe je hier dan nog? 😉 Stuur me even een berichtje (via de mail: renske@taalhoed.nl, maar via Instagram kan ook gerust: @renske.taalhoed) en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord!

TAALhoed home