redigeren

De ultieme taalcheck

Een redacteur denk je niet altijd nodig te hebben. Niets is minder waar, hoor! Juist een redacteur focust op de punten waar jij overheen leest. We zijn namelijk allemaal zo gefocust op de inhoud van de boodschap dat we vaak geneigd zijn om de vorm te vergeten. Het schrijven staat op de eerste plaats en daardoor sijpelen er vaak simpele fouten door de screening. En natuurlijk zijn tekstschrijvers, copywriters en marketeers een kei in hun vak, maar vaak hebben ze nauwelijks kaas gegeten van taal.

 

DE TAALCHECK WORDT VOOR HET LAATST BEWAARD EN ZO DICHT BIJ DE DEADLINE IS ER NIET GENOEG TIJD OM DE TEKST NOG EVEN LETTER VOOR LETTER TE CONTROLEREN

 

Het moet snel online komen of doorgestuurd worden naar de drukker. Niks is zo pijnlijk om achteraf op stomme fouten te worden gewezen die je makkelijk had kunnen voorkomen. Door het inschakelen van een kritische redacteur. 😉

waarom een redacteur inschakelen?

Laat je teksten redigeren door TAALhoed en wees zeker van foutloze content! Hoe vaker je jouw geschreven tekst overleest, hoe meer taalfouten je over het hoofd ziet. Zinnen die voor jou logisch klinken, komen op je doelgroep ongestructureerd over. Ik let niet alleen op spel- en typfouten, maar haal ook de stijlfouten en warrige zinnen uit je tekst.

HIERDOOR ZIE IK VAAK GENOEG IN DE MOOISTE TEKSTEN DE GROOTSTE FOUTEN STAAN. JA, ZELFS OP DE WEBSITES VAN SCHRIJVERS DIE DIT ALS FULLTIMEBAAN HEBBEN!

Zeg nou zelf: onder een tekst met fouten wil jij jouw naam toch niet zetten?

Simpele fouten als teveel woorden, barbeque en jou mening komen nog te vaak voor, wat zorgt voor ondermijning van de schrijver en gezichtsverlies.
Dit kan makkelijk worden voorkomen!

Wat kan ik voor jou doen?

TAALpakketten

Taal is overal. Ook op je website en in je e-book. Maar taal is krachtig. Hoe serieus kom jij over op nieuwe klanten met een e-book vol spelfouten? Of nieuwsbrieven die de kern gewoonweg niet raken? En komt jouw boodschap wel echt over op je salespagina? Trekt het de juiste doelgroep aan met de taal die je gebruikt?

Laat je teksten door mij checken en word sneller als expert gezien door je publiek!

Taal over de schutting

Ben jij de ondernemer die zoveel content produceert dat je het zelf niet meer kan bijhouden? Instagramposts, blogs, nieuwsbrieven, werkboeken, noem maar op. En natuurlijk wil je dat alle content die jij eruit knalt goed is. Sterker nog. Perfect. Verspil geen tijd en energie meer aan het nakijken van je teksten!

Gooi alle taal moeiteloos bij mij over de schutting. Om het vervolgens zelfverzekerd online te knallen!

Twijfel niet langer over d's en t's
en schakel de hulp in van een professional,
die niet alleen de puntjes op de i zet,
maar ook de dwarsstreepjes door de t!

Heb je nog vragen of wil je graag weten wat ik allemaal voor jouw teksten kan doen?

Meer weten over de mogelijkheden bij TAALhoed en erachter komen wat ik voor jouw tekst kan betekenen? 

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!